"За данас толико"

 

 

Ученици осмог разреда посетили су биоскоп "Cineplexx" 20.4.2024. где су уживали у пројекцији домаћег филма "За данас толико" уз пратњу својих наставница Сандре Марјановић, Анђелије Милошевић и Јелене Никић Смиљковић.

На овај начин наши ученици шире своја знања и кроз ваншколске активности, уједно негују и љубав према филмској уметности. Филм „За данас толико“ овенчан је са два фестивалска признања (наградом за најбољу женску улогу и  „Политикином наградом“ за најбољи српски филм). Филм је наизглед обична прича о обичној и једноставној крагујевачкој породици. Међутим, летњи дани постају необични, јер главни јунаци су заљубљеници у живот који уздижу реалност изнад тла, растерујући сиве облаке ведрином. Реакције ученика су биле позитивне, посебно су уживали у музици из филма. Показали су завидан ниво понашања током ове посете и репрезентовали су, како себе, тако и нашу школу.

Share

О НАМА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 71 гостију и нема пријављених чланова

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…