ОДЛУКО М САВЕТА РОДИТЕЉА ШКОЛЕ НА СЕДНИЦИ ОДРЖАНОЈ 13.09.2023 ДОНЕТА ЈЕ СЛЕДЕЋА ОДЛУКА О ИЗНОСИМА НОВЧАНИХ ДАВАЊА УЧЕНИКА И ТО:

- СТАРТНИ БРОЈ                    100,00 ДИН

<

У петак у нашој школи је организован свечани пријем првака.

Уписано је 36 нових ђака, за које су приредбу добродошлице припремили другари из другог разреда.
Представници Школског одбора и Савета месне заједнице Ердеч,уручили су првацима пригодне поклоне.

У петак, 16.6.2023.године у Београду су одржане јубиларне "Спортске игре младих" на којима су узели учешће ученици наше школе, одељења 4/2 са учитељицама Миленом Ковачевић и Лидијом Антонијевић.

У суботу, 17.6.2023.год. одржан је маскенбал на коме су ученици наше школе, одељења 4/2 са учитељицама, Миленом Ковачевић и Лидијом Антонијевић, освојили прво место у категорији групне маске и добили и више награда.

У суботу, 17.6.2023. године, код фонтане у Великом парку, са почетком у 17 часова одржаће се "Маскенбал" на коме ће учествовати ученици наше школе, одељења IV/2 . Маске, односно костиме припремиле су учитељице Милена Ковачевић и Лидија Антонијевић. Ученици ће представљати "Веселе молере" који желе да офарбају свет да буде бољи  у ком су сва деца срећна.

У уторак 13.06.2023.године у сарадњи са Научним клубом Центра за образовање у нашој школи је реализован пројекат “Физум“. Овај пројекат је окупио ученике старијих разреда да кроз различите активности повежу математику, физику и уметност. Кроз организоване радионице ученици су стварали Келтске чворове у квадратним оквирима који су им задали едукатори, затим су помоћу осцилација стварали цртеже на хамеру, направили своје Лисажуове фигуре и комбинацијом разних боја створили своје уметничке форме.Такође је ученицима била изложена визуелизација звука помоћу Рубенсове цеви, где у посматрали пламен који гори изнад цеви која почиње да вибрира и производи стојеће таласе, а све уз звукове ужичког кола. Ученицима је све приказано било веома занимљиво и сложили смо се да ћемо у наредној школској години реализовати више оваквих радионица.

 

Предметни наставници:

Учешће у радионици „Extream science -<

Ученица другог разреда, Нађа Станојевић освојила је 2. место на ликовном конкурсу у организацији ЈKП Шумадија. Она је на креативан начин послала поруку на тему: Цртам, бојим, шарам-здраву планету стварам.
5. 6. 2023. ученица је са ментором посетила ботаничку башту, где су уручене награде.

 

У четвртак 01.06.2023.год. у нашој школи је поводом завршетка шк.године и Међународног дана дечјих права,одржан музичко -сценски програм,у сарадњи са Домом омладине Kрагујевац и њиховим оркестром Октава.
Kао гости присуствовали су градски омбудсман Јелена Миливојевић и заменик председника Скупштине града Зоран Младеновић,као и ученици,њихови родитељи,наставници и пријатељи школе.

Страна 1 од 7

О НАМА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 47 гостију и нема пријављених чланова

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…