23.9.2022. Ученици 4/1 су организовали  Тематски дан- ЈЕСЕН-јесењи плодови-чувари здравља.

Ученици су писали песме, сликали јесен, говорили о значају воћа и поврћа за здравље деце...

15. септембар обележава се као Дан српског јединства, слободе i националне заставе. Датум за најновији државни празник одабран је у знак сећања на пробој Солунског фронта 1918. и обележава се као радни дан. Представници Ученичког парламета, у сарадњи са наставницом историје, припремили су реферат у краћој форми о историјату српске тробојкеi и учешћу српске војске на Солунском фронту . За време првог часа, 15. септембра, у свим одељењима старијих разреда, прочитан је спремљени материјал.

Пријему су присуствовали и представници градских органа,као и начелница шумадијског округа.
Прваци су од председника Школског одбора добили пригодне поклоне,а ученици другог разреда одржали су приредбу за добродошлицу својим другарима.
Свим првацима желимо срећан почетак и пуно успеха у даљем школовању.

У школу се креће у четвртак, по следећем распореду:


- Смена млађих разреда пре подне.

Ученици трећег разреда наше школе посетили су Акваријум, Ботаничку башту и Дечији креативни парк ,као награду за учешће на Ђурђевданском карневалу.

Ученици наше школе на "Фестивалу математике" у Београду 28.05.2022.

Ученици осмог разреда, Вук Ђорђевић и Неда Савић, остварили су запажене резултате на Књижевној олимпијади. Након освојеног првог места на општинском такмичењу, где су имали 20/20 поена, и другог места на окружном нивоу (18/20), пласирали су се на републичко  такмичење, које је одржано 28.5.2022. г. у Сремским Карловцима. Иако нису освојили једно од прва три места, честитамо им на успеху.  Вук Ђорђевић је имао 16/20 поена, а Неда Савић 14/20. Све похвале ученицима наше школе, као и наставници Јелени Никић Смиљковић!

Градска туристичка организација града Kрагујевца је уручила вредне награде за освојено 5.место на Kарневалу ученицима 3. и 4. разреда за групну маску.

25.5.2022.год., професори Средње стручне школе су ученицима осмог разреда представили рад школе и смерове који ће бити у школској2022/2023 години.

 

Ученици 7.разреда наше школе 16.05.2022. год. ишли су на једнодневни излет и том приликом посетили Ваљево и Бранковину.

Страна 1 од 4

О НАМА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 150 гостију и нема пријављених чланова

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…