Драмска секција
 
Ученици четвртог разреда извели су новогодишњу представу "Потрага за Деда Мразом", Ђурђа Глигорић. Представу су гледали ученици првог, другог и трећег разреда.

 

Дана 30.11.2021.год. и 9.12.2021.год. ,волонтерке Канцеларије за младе Крагујевац, у сарадњи са педагогом школе Иваном Гогић, координатором Тима за превенцију насиља, злостављања и занемраивања Лидијом Антонијевић и Ученичким парламентом,  одржале су радионице/предавања у нашој школи, за ученике старијих разреда, на тему „Превенција вршњачког насиља, репродуктивног здравља младих и безбедност на интернету“.

ЧAС: Израда паноа у оквиру активности "Рођенданско стабло" (ученици су на изрезаним папирима- украсима за јелку, уписивали своје датуме рођења).

 

Дана 15.10.2021.године, у првом разрeду ,  службeница МУП-а и предстaвница Црвеног Kрста реализовале су предавање "Основи безбедности у саобраћају".

 

На Општинском такмичењу у стоном тенису смо постигли запажене резултате:

2. место на екипном такмичењу (Огњен Перовић, Вук Ђорђевић, Андрија Петковић, Павле Минић)
1. место на екипном такмичењу

У ОШ"Доситеј Обрадовић" јуче је организован пријем првака.

Пријем је организаован у мало измењеним условима, због тренутне епидемиолошке ситуације, али је протекао свечано и лепо.
У први разред наше школе, уписано је 44 првака, подељена у два одељења, са по 22 ученика, од којих је једно одељење, одељење продуженог боравка, а друго, одељење редовне наставе.

 

 

Резултати су следећи:

Српски језик и језичка култура

Општинско такмичење

У школи је успешно спроведен Завршни испит, на који су изашли сви ученици 8. разреда и постигли солидне резултате.
Страна 1 од 2

О НАМА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 31 гостију и нема пријављених чланова

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…